"Prijatelji" konacno stižu u filmskoj verziji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šestero glumaca koji su se proslavili ulogama u hit seriji "Prijatelji" pristalo je snimiti i filmsku verziju popularne serije. Na tu odluku ponukao ih je ogroman uspjeh filma "Seks i grad" ciji se nastavak trenutno snima. Na istom setu ponovo bi se trebali naci Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt Leblanc, Lisa Kudrow i David Schwimmer.

Šefovi filmskog studija Warner Bross navodno su spremni platiti pravo bogatstvo zvijezdama koje su za posljednju, desetu po redu sezonu "Prijatelja" dobivali tada rekordne iznose po epizodi. Scenarij bi trebali napisati autori serije David Crane i Marta Kaufmann, a u kinima bi se film trebao pojaviti u ljeto 2011.

Jason Michael Tyler koji je glumio Gunthera, vlasnika Central Perk kafica, prvi je potvrdio tu vijest: "Definitivno ce biti filma "Prijatelji". Još uvijek sam u kontaktu s puno clanova ekipe i oni kažu da jedva cekaju pocetak snimanja."

Film ce svakako dobro doci vecini glumaca iz serije, koji nakon njezina završetka nisu doživjeli znacajniji uspjeh. Jedina iznimka je Jennifer Aniston cija karijera cvjeta i jedna je od najbolje placenih glumica u Hollywoodu.


Podijeli: Facebook Twiter