Price za laku noc uoci Monte Librica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Program Price za laku koji ce se odvijati od ponedjeljka 16. travnja do nedjelje 22. travnja na pulskoj Portarati poslužit ce kao uvod u manifestaciju Monte Libric. Svake ce veceri u 19 sati Baka Libric pripovijedati price pulskim mališanima na posebno oblikovanoj sceni u obliku slova M.

Rijec je o istoimenom programu Monte Librica u kojem Baka Libric na poseban i topao nacin, kako bake najbolje znaju, pripovijeda price i uvodi djecu u svijet literature.

Ovogodišnji, peti po redu Festival djecje knjige Monte Libric održat ce se od 24. do 29. travnja u pulskoj Zajednici Talijana - Circolu. Monte Libric se prvi put predstavlja samostalno izvan okrilja Sajma knjige u Istri koji ga je utemeljio.

U pet festivalskih proljetnih dana na zamišljenom brdu djecjih knjiga najmladim ce se pulskim i istarskim ljubiteljima knjige nuditi sedamdesetak dogadaja: predstavljanja autora, interaktivnih i kreativnih radionica, izložbi, filmskih projekcija, kazališnih predstava, igrokaza...

Reklame su vec krenule, i to one hodajuce. U subotu je na Portarati, Cigo One Man Band veselim je songovima podsjecao sugradane da sljedeci tjedan pocinje program Monte Librica. (B. V.)


Podijeli: Facebook Twiter