Prevrnuo se kombi i preprijecio cestu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na izlazu iz Buzeta, jutros oko 8.20 sati prevrnuo se kombi iveco dally, slavonskobrodskih registarskih oznaka. Kombi se kretao u pravcu Rijeke te je u blagom zavoju nakon benzinske postaje OMV-a prešao na suprotnu traku, udario u odbojnik, prevrnuo se bocno i preprijecio cestu.

Vozac i suvozac kombija, pogona za proizvodnju slavonskog kulena iz Lužani, prema prvim su informacijama prošli bez ozljeda, a kombi je, neslužbeno doznajemo, bio prazan.

Ocevid su obavili djelatnici Policijske postaje Buzet. Na mjesto nesrece stigli su i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Buzet, koji su zracnim jastucima i sajlama podignuli vozilo te ga odvukli s prometnice. Dionica je oko sat vremena bila zatvorena za promet koji se odvijao zaobilazno kroz Sveti Ivan.

Nesreci je, mišljenje je ocevidaca, pogodovao mokar i sklizak kolnik. Culi su se komentari da je zavoj na izlazu iz Buzeta najkriticnija lokacija na državnoj prometnici Lupoglav - Buzet. Cesta na tom potezu vrlo je skliska i treba joj hitna sanacija. (G. CALIC ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter