Prevarant radije u zatvor nego u brak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Celicna mlada Janet D. bila je spremna oprostiti Torstenu S. što joj je ukrao novce i pobjegao s drugom ženom, no njemacki zavodnik izabrao je zatvorski prije bracnog kreveta.

Kad je Janet D. shvatila da je njezin buduci/bivši Torsten, varalica koji samo želi njezin novac, Celicna mlada je prevaranta stavila pred izbor: "Vjencaj me ili idi u zatvor."

Varalica iz Wettina u Njemackoj je 2005. odgovorio na Janetin ljubavni oglas tvrdeci da je u bolnici i da ima rak, dok je zapravo bio u zatvoru.

Kad je Torsten izašao iz zatvora 2008., Janet se vec ozbiljno zaljubila i njih dvoje su proveli nekoliko romanticnih veceri zajedno.

Lagao joj je da je poduzetnik, pa je oštetio njezinu gradevinsku tvrtku za 50.000 eura, a i saznala je da se dok je bio u zatvoru dopisivao s još 150 žena. Unatoc svemu, Janet se i dalje htjela vjencati, no Torsten ju je ostavio zbog medicinske sestre.

Torsten S. mogao je lako izbjeci robiju, no on je svoju sudbinu odlucio prepustiti sudu, a osuden je na tri godine zbog svojih nedjela.


Podijeli: Facebook Twiter