Pretvorite se u pravu modnu zvjerku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od modnih konstanti su životinjski uzorci. Naravno, pritom mislimo na uzorke na odjeci i obuci te raznim modnim dodacima. Iznimka nisu modni trendovi za nadolazecu jesen i zimu.



Možda je kljuc uspjeha te "zvjerske" mode što kada oblacimo takve komade, kao da i same postajemo mocne poput divljih životinja. Raste nam samosvijest i osjecamo se kao da sve možemo. Medutim, takvi uzorci mogu biti i modno jako opasni. Modno zablistati ili biti modni ridikul - granica je vrlo tanka i zato je u ovom slucaju kljucna umjerenost. Dobro je odjecu životinjskog uzorka od glave do pete ostaviti za posebne prilike.



Za one koje ne vole biti u prvom planu, a ipak žele pokazati da su modno osviještene dovoljan ce biti kožni remen ili svilena marama. Salonke ili balerinke sa životinjskim printom, u smedim ili crno-bijelim nijansama, odlican su izbor. Takve cete komade sigurno cesto i rado nositi jer pristaju uz sve. Zamislite takvu obucu uz traperice ili vjecno moderno crno odijelo. Šal ili marama "divljeg" uzorka je sama po sebi dovoljna da podigne svaki outfit.

Nikako nemojte zaboraviti torbe, i u mini i u maksi dimenzijama. To je pravi izbor za ljubiteljice mode. Pismo-torbu moci cete nositi u svakoj svecanoj prigodi. Ona vecih dimenzija bit ce izvrsno rješenje za posao, kao i za šoping avanture.



U ovoj jesensko-zimskoj modnoj sezoni jedan od trendova je i miješanje uzoraka. Ako ste hrabre i upustite se u takvu igru, budite samokriticne da ne biste ispale smiješne. Ako više volite igrati sigurno, takve životinjske motive spojite s jednobojnom odjecom. Medu in bojama posebno se isticu crvena i siva, sa svim bogatstvom tonova. Ako vam je sve to malo previše, evo rješenja: nabavite carape s motivom krzna zebre, tigra ili leoparda i pretvorite se u pravu modnu zvjerku.


Podijeli: Facebook Twiter