Pretucen pjevac Oliver Mandic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nekadašnja beogradska pop ikona, 55-godišnji Oliver Mandic stradao je u jednom od nocnih izlazaka. Kako prenosi Kurir, pjevac se renault meganeom, koji je vozio njegov prijatelj u pijanom stanju na semaforu zabio u mercedes u kojem su bila dvojica mladica i dvije djevojke.

"Vozac renaulta i Oliver Mandic istoga su trenutka izašli iz auta i krenuli se prepirati s deckima iz mercedesa. Iako se cinilo da su Mandic i njegov prijatelj izazvali sudar, bez ikakvog su povoda nasrnuli na dvojicu mladica. Medutim, Mandic i njegov prijatelj nisu ocekivali da ce im se decki suprotstaviti, a kamoli im uzvratiti. Kada je Mandic vidio da je vrag odnio šalu, poceo je prijetiti poznanstvom s Branom Micunovicem i Milanom Narancicem Limunom. Nakon nekoliko minuta prestala je tucnjava iz koje su Mandic i njegov prijatelj izašli s nekoliko udaraca po glavi", otkrio je ocevidac za srpski Kurir.

Pjevac i prijatelj prevezeni su u bolnicu kolima hitne pomoci, te su ubrzo, nakon što su njihove ozljede okvalificirane kao lakše, pušteni na kucnu njegu. Protiv sudionika tucnjave bit ce podnesene kaznene prijave, a protiv Mandiceva prijatelja i prijava za vožnju u pijanom stanju.


Podijeli: Facebook Twiter