Pretjecao kosilicu i izazvao 3-struki sudar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U trostrukom sudaru u srijedu oko 10 sati na cesti izmedu Šušnjici i Svetog Lovreca lakše su ozlijedene dvije osobe, 69-godišnjak iz Poreca i 30-godišnjak s podrucja Barbana te su prevezeni u pulsku Opcu bolnicu.

Nesreca se prema prvim informacijama dogodila kada je 69-godišnji vozac renaulta 5 pulskih oznaka, koji je vozio u smjeru Sv. Lovreca, krenuo iz desnog zavoja zaobilaziti vozilo koje kosi travu uz kolnik i frontalno udario u WV caddy, takoder pulskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 30-godišnjak s podrucja Barbana.



Istovremeno je automobil ford escort pulskih oznaka, koji se kretao iza renaulta u istom smjeru i kojim je upravljao 41-godišnjak iz Žbandaja, frontalno udario u vec razbijeni caddy.

Uslijed silovitih udaraca caddy je zadnjim dijelom završio u šumi, a renault i ford su ostali na sredini kolnika, preprijecivši potpuno obje trake. Cesta je oko 11.30 sati otvorena za sav promet.



Iza zavoja u smjeru Sv. Lovreca na cesti su jasno vidljiva dva traga kocenja dvaju vozila gotovo na istom mjestu, što upucuje da su oba automobila na istom mjestu pretjecala kamion koji kosi travu i jedan za drugim udarili u caddyja.

Na raskrižju prije mjesta nesrece postavljen je znak koji upucuje na to da se na tom dijelu ceste, u razmaku od 10 kilometara, kosi trava.


Podijeli: Facebook Twiter