Presretna Mafalda Bertetić preuzela Fiestu

Sa sastanka Hrvatske zajednice županija (Arhiva)
Sa sastanka Hrvatske zajednice županija (Arhiva)

Metalik srebrna Ford Fiesta, "glavna zvijezda" nedavno završene, 128. nagradne igre Glasa Istre danas je svečano uručena najsretnijoj čitateljici, Puljanki Mafaldi Bertetić. Presretna dobitnica u pulski je salon Grand Auta d.o.o. stigla u pratnji supruga Romana i kćerke Irene, a svoje oduševljenje metalik srebrnom Fiestom nije mogla sakriti.

- Automobil je prekrasan, taman po našoj mjeri! Čestitke još uvijek stižu, od znanih i neznanih. Ford stiže u pulsku Koparsku ulicu, a naljepnice Glasa Istre nećemo tako skoro skinuti. Pokušali smo se sjetiti koliko godina već čitamo naš đornal i zaključili – oduvijek! Na tisuće izrezanih kupona isplatilo se, zaključio je i suprug Romano koji će voziti Fiestu s obzirom da Mafalda nema vozačku dozvolu, ali je krasi velika upornost u svemu što radi. Nekoliko su puta bili i na feštama izvlačenja imena dobitnika, uglavnom zbog druženja i zabave.

- Čak su i na plaži gdje se kupam komentirali da je Fiestu na izvlačenju u Svetvinčentu 24. lipnja osvojila moja imenjakinja, Mafalda i pitali da li je možda poznajem, dodala je raspoložena čitateljica kojoj su čestitke još jednom uputili predstavnici Glasa Istre, te Krunoslav Ivašković i Nenad Savanović iz Grand Auta d.o.o., ovlaštenog Ford distributera za Istru koji su istaknuli da je Ford Fiesta u prvom tromjesečju ove godine najprodavaniji automobil u Europi.

Policu autoodgovornosti u ime pulske podružnice Jadranskog osiguranja predao je Erwin Greiml, voditelj prodaje za Pulu od kojega smo saznali da se u ponudi društva nalazi preko 150 vrsta osiguranja i jedno je od vodećih na hrvatskom tržištu.

Prigodnom zdravicom okončano je naše ugodno današnje druženje s dobitnicom i vjernim poslovnim partnerima, a čitatelje uskoro nagrađujemo ljetnim darovima u dnevnoj SMS nagradnoj igri. Kako osvojiti nagrade, pročitat ćete uskoro na našim stranicama… (M. PERKOVIĆ MELON, snimio MILIVOJ MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter