Prepuno porečko kazalište pratio spektakl The Voice


Kao dio adventskih programa u porečkom kazalištu nastupilo je sedmero natjecatelja iz talent-showa The Voice, koje je u Poreču okupio domaći predstavnik - Gordan Gregurović - Gogo, koji je, u suradnji s Centrom za mlade Poreč i Gradom, organizirao blagdanski koncert ovih vrsnih talenata.

Antonela Đinđić, Božidarka Matija Čerina, Kristian Ordulj, Daniel Jurišević, Mateo Pilat i naš Gordan Gregurović su kroz dva i pol sata zabavljali porečku publiku vrsnim izvedbama i odličnim repertoarom, u kojem je svatko iz publike mogao pronaći nešto za sebe. Prepuno porečko kazalište, u kojem su bila ispunjena sva sjedeća i stajaća mjesta, uživalo je u domaćim i stranim skladbama, kao i prigodnim božićnim pjesmama.

Na samome kraju, pjevanju se pridružila i publika, koju je sedmero Voiceovaca sa svojim gostima, podiglo na noge finalnom izvedbom pjesme "Sretan Božić". Uz najbolje želje povodom blagdana, nakon koncerta svi su čestitali Gogu i Centru za mlade Poreč na organizaciji ovakvog događaja te poželjeli uskoro još jedno ovakvo druženje u Poreču.

Ovogodišnji Advent u Poreču okuplja vrsne glazbenike i predstave u porečkom kazalištu, bogati program i poklone za 1400 porečkih mališana tijekom Porečke bajke, te odličnu inicijativu privatnih poduzetnika i Grada kojom je za sve omogućeno besplatno klizanje na "Ledenoj rivi" u Poreču. Vrhunac blagdanskih događanja u Poreču svakako će biti spektakularan Doček Nove godine na Trgu slobode uz Jelenu Rozgu i goste iznenađenja, uz koje je zabava predviđena do ranih jutarnjih sati. (E. V.)


Podijeli: Facebook Twiter