Preostalo još malo ulaznica za koncert Dubioze u Areni

Dubioza Kolektiv (Marko RISTIĆ)
Dubioza Kolektiv (Marko RISTIĆ)

Dubioza Kolektiv održat će u petak, 31. srpnja, u pulskoj Areni veliki samostalan koncert na kojem će se kao specijalni gosti pojaviti beogradski S.A.R.S. Dva dana uoči spektakla poznata je satnica: vrata Arene otvorit će se u 19.30 sati. S.A.R.S. će svoj nastup započeti u 20.45, dok Dubioza na pozornicu staje točno u 22.15 sati.

Ogroman interes publike koja na koncert pristiže iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz Slovenije te Bosne i Hercegovine rezultirala je sjajnom prodajom, pa je trenutno u ponudi manje od deset posto kapaciteta Arene.

Nastup Dubioza kolektiva u pulskom amfiteatru je jedno od dva koncertna pojavljivanja u Hrvatskoj ove godine, ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, a na dan koncerta će iznositi 110 kuna. Mogu se kupiti u Activa travelu i Dina De Ville shopu u Puli, u Dirty old shopu, Rockmarku, Aquarius CD Shopu i Dallas Music Shopu u Zagrebu, u Dallas Music Shopu u Rijeci te na stranici i prodajnim mjestima Eventima. Dubiozu Kolektiv i S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter