Preminuo vozac alfe iz Slavonskog Broda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac alfa romea 156, M. U. (24) iz Slavonskog Broda, koji je teško stradao u trostrukom sudaru proteklog petka kod Stancije Vodopija nedaleko od Poreca, preminuo je zbog teških ozljeda u nedjelju u 17.30 sati na rijeckom Klinickom bolnickom centru Sušak.

Po izvješcu policije, mladic je alfom upravljao prije stjecanja prava, odnosno bez vozacke dozvole.

Nesreca koju je izazvao vozac alfe 156 dogodila se proteklog petka u 23.15 sati. Prema izvješcu policije 24-godišnji M. U. se alfom kretao iz smjera Tara, kada je u lijevom zavoju zbog brzine izgubio nadzor, prešao na suprotnu kolnicku traku i prednjim lijevim dijelom najprije udario u VW passat, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnji njemacki državljanin T. G. W. iz Münchena, a potom u prednji dio ford escorta kojim je upravljao 54-godišnji S. M. iz Tara, a koji se kretao iza passata.

U nesreci je lakše je ozlijedeno pet osoba, a radi izvlacenja putnika i vozaca iz smrskane alfe morali su intervenirati i vatrogasci. Njemacki državljanin nije bio pod utjecajem alkohola, dok druga dvojica vozaca nisu alkotestirana na mjestu nesrece, vec su im uzeti krv i urin.


Podijeli: Facebook Twiter