Preminuo radnik ozlijeden u Uljaniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Miodrag Markovic (47) iz Pule, koji je teško ozlijeden u utorak ujutro u brodogradilištu Uljanik, preminuo je istog dana u 19.20 sati u pulskoj bolnici.

Nesreca se dogodila dok je Markovic radio na masivnoj glodalici kada mu je u jednom trenutku stroj zahvatio radno odijelo i povukao ga. Policija je izvijestila da je dojavu o nesreci zaprimila oko 12.30, a da se ona dogodila nešto prije podne.

Iz ureda za odnose s javnošcu brodogradilišta Uljanik doznajemo da su pogodeni dogadajem te da se godinama nije desilo ništa slicno, no ove je godine ovo vec drugi tragicni slucaj u krugu Uljanika. Potvrdeno nam je da se radi o Markovicu, radniku Uljanik Strojogradnje, te da policija radi na rasvjetljavanju nemilog dogadaja.

Podsjetimo da je 30. lipnja prilikom lucnog zavarivanja stradao Bosiljko Franjic (42) iz Pule, takoder djelatnik brodogradilišta Uljanik, a preminuo je nakon tri dana u pulskoj Opcoj bolnici zbog zadobivenih teških ozljeda. Franjic je radio u trupu jaružara "Zheng He", a zbog iskrenja pri varenju zapalilo mu se radno odijelo.


Podijeli: Facebook Twiter