Preminuo putnik iz passata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Putnik u passatu, jednom od triju vozila koja su se sudarila na Istarskom ipsilonu izmedu cvora Ivoli i Cerovlje u subotu oko 11 sati, 67-godišnji G. N. B. s podrucja Poreca, preminuo je u rijeckoj bolnici.

Još su cetiri osobe ozlijedene i sve su hitno bile prebacene u rijecki KBC, izvijestio je OKC PU istarske. Ipsilon je zbog nesrece bio zatvoren do 14.45 sati, a ocevid je obavila pazinska policija.

Nesreca se dogodila kada je vozac automobila suzuki baleno, kojim je upravljao 48-godišnji B. Z. iz Pule, krenuo pretjecati drugo vozilo te udario u VW passat koji je dolazio iz suprotnog smjera i kojim je upravljao D. N. (50) iz Pule.

Passat se uslijed udara zanio ulijevo, u suprotnu kolnicku traku, te frontalno sudario s hyundai getzom karlovackih oznaka kojim je, iza balena, upravljao 23-godišnji A. J. iz Zagreba.

Teške ozljede je, prema informacijama iz policije, zadobio 23-godišnji vozac getza. Pored njega ozlijedena je suvozacica, 24-godišnja D. C. iz Duge Rese, te vozac i još jedan putnik iz passata.

Vozac balena te putnici, 17-godišnjak i 26-godišnji M. T. iz Pule, prošli su bez ozljeda.


Podijeli: Facebook Twiter