Preminuo motociklist Dejan Šešelja, trener STK Pule

Mjesto prometne nesreće u kojoj je teško stradao Dejan Šešelja (foto: Regionalexpress)
Mjesto prometne nesreće u kojoj je teško stradao Dejan Šešelja (foto: Regionalexpress)

Dejan Šešelja (50), trener u pulskom Stolnoteniskom klubu Pula, preminuo je danas poslijepodne u pulskoj bolnici od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila u srijedu u jutarnjim satima. Šešelja je stradao vozeći se na motociklu, u sudaru koji je skrivio drugi vozač.

Policijska uprava istarska izvijestila je da se nesreća dogodila u srijedu oko 10 sati, na raskrižju Faverijske i Ulice Gabrielea Ema u Puli. Vozač fiat punta (31) iz Pule kretao se ulicom Ozad Arene. U raskrižje Faverijske i Emove ušao je neoprezno te je pritom oduzeo prednost Šešelji, koji je upravljao kawasakijem pulske registracije. Od siline udarca motociklist je odbačen na automobil pa na nogostup. Pritom mu je s glave pala zaštitna kaciga, koju nije dobro pričvrstio.

U sportu desetljećima aktivnog Dejana Šešelju smrt je zatekla na funkciji voditelja mlađih dobnih kategorija Stolnoteniskog kluba Pula, u kojem je proteklih godina prošao gotovo sve funkcije. U jednom periodu bio je predsjednik kluba, a donedavno je bio angažiran najprije kao trener ženske postave pulskog stolnoteniskog prvoligaša, a potom je vodio i momčad Pule. Prije nego je postao član stručnog stožera STK Pule, u Prvoj ligi stolnotenisača vodio je i momčad zagrebačke Industrogradnje. Svojevremeno je u Hrvatskom stolnoteniskom savezu obnašao dužnost voditelja Prve i Druge stolnoteniske lige. Bio je aktivan i u županijskom stolnoteniskom savezu te u radu s mlađim selekcijama Istre.

Šešelja je bio zapažen i kao prvoligaški igrač, a dio igračke karijere u najboljim je godinama odradio u inozemstvu. Aktivno je igrao donedavno. Pogreb Dejana Šešelje bit će u subotu. (M. VUKŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter