Preminula Dolores Lambaša

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Dolores Lambaša (32) umrla je oko 14 sati u slavonskobrodskoj bolnici od teških ozljeda koje je zadobila u jutrošnjoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, potvrdila je dr. Blanka Sabolić Kermendi, dežurna anesteziologinja.

Prema riječima liječnice, "pacijentica je cijelo vrijeme bila u stanju reanimacije". Glumica Dolores Lambaša jutros je hitno operirana u slavonskobrodskoj bolnici zbog teških i za život opasnih ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći na A3 kod Slavonskog Broda.

Prema navodima policije, nesreća se dogodila oko 6.30 sati na autocesti A3, 30-ak kilometara od Slavonskog Broda u smjeru Zagreba, kada je Stojan Matavulj, vozač nissana varaždinskih oznaka, u kojem je bila i Lambaša, zbog nedovoljnog razmaka udario u stražnji kraj VW pola koji je vozio ispred njih.

Od siline sudara polo je odbačen s ceste na travnatu površinu te se prevrnuo na krov, a s autoceste je sletio i nissan, koji se također prevrnuo na krov, a Lambaša je ispala iz automobila.

U slavonskobrodsku bolnicu je primljena u 7,20 sati u teškom stanju i s ozljedama koje ugrožavaju život. Odmah je odvezena u operacijsku dvoranu gdje je učinjena reanimacija i svi potrebni kirurški postupci, kazali su liječnici. Vozač nissana Matavulj je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter