Premijerka zaglavila u dizalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor jutros je zaglavila u liftu u svojoj zgradi u Šeferovoj 4. Naime, premijerka je krenula prema zracnoj luci Pleso da bi se ukrcala na avion za Split, gdje je prisustvovala krštenju Jadrolinijinog broda "Jadran". No, po ulasku u dizalo staro 34 godine, upravo koliko i sama zgrada, desila se nezgoda.

"Susjeda me obavijestila o tome da je gospoda Kosor ostala zaglavljena u liftu. Naime, ja imam kljuc od prostorije s mašinerijom. Otišao sam na vrh zgrade, iskljucio struju i rucno pokrenuo stroj te poravnao vrata lifta s izlaznim vratima. Tada su došli vatrogasci, a buduci da imam bolesnu suprugu, vratio sam se kuci i nisam vidio što se dalje dogadalo, kazao nam je premijerkin susjed Blagoje Božinovic.

U zagrebackoj vatrogasnoj postaji, pak, nisu htjeli govoriti o detaljima ove intervencije.  "Nikome nismo dali izjavu, ostat ce samo na tom podatku. Rijec je o rutinskoj intervenciji i posve je uobicajeno da se u takvim situacijama zovu vatrogasci", rekli su u postaji.

Svecanost krštenja i puštanja u promet Jadrolinijinog broda "Jadran" zbog te nezgode kasnila je više od pola sata. " Vjerovali ili ne, zapela sam u liftu. Zvala sam vatrogasce, policiju i, kao što vidite, uspješno sam spašena, a onda je malo kasnio zrakoplov", našalila se Kosor.


Podijeli: Facebook Twiter