Premijera: "Rachel & Sonny" u INK-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premijerna izvedba predstave Roberte Milevoj i Tomislava Fellera "Rachel & Sonny", koja je na programu u cetvrtak te potom i reprizno u petak u 20 sati na Sceni 5K Istarskog narodnog kazališta-Gradskog kazališta Pula, najavljena je na  konferenciji za novinare u pulskoj kazališnoj kuci.

- Predstava je nastala u koprodukciji Hrvatskog instituta za pokret i ples i Istarskog narodnog kazališta-Gradskog kazališta Pula. Njezino je polazište u ljepoti, a likovi/protagonisti stvaraju novo iskustvo - sanjaju zavjese, žele podijeliti vrijeme, ispocetka dodirnuti poznato, citati misli, vjerovati u bolje sutra, kazala je Milevoj, koja je uz Fellera autorica, koreografkinja i protagonistkinja predstave.

Scenografiju i kostime izradila je Desanka Jankovic, a za oblikovanje svjetla zadužen je Dario Družeta. Vizualni identitet potpisuje Matija Debeljuh.

Feller je naglasio da su rad na toj predstavi zapoceli prije dva mjeseca te da je rijec o projektu koji polazi od stajališta ljepote i prolazi kroz transformaciju, a donosi i dozu misticnosti.

Financijsku potporu dali su Ministarstvo kulture, Istarska županija, te Ured za kulturu, obrazovanje i šport Grada Zagreba te Grad Pula. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter