Premijera predstave "Ljepotica i zvijer" 22. veljače

Iz predstave "Mala sirena" Teatra Naranča (N. LAZAREVIĆ)
Iz predstave "Mala sirena" Teatra Naranča (N. LAZAREVIĆ)

Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje sezone, i ove godine Teatar Naranča donosi mnoštvo novih predstava, ali i repriza prošlogodišnjih hitova. Prva će reprizna predstava biti "Vitez željeznog srca" na programu u nedjelju 19. siječnja u 18 sati u Dječjem kulturnom centru.

- Drago mi je da je Grad Pula prepoznao naš rad i dodijelio nam više sredstava nego prošle godine. Na početku smo radili sve volonterski, a prihodima od jedne predstave financirali bismo iduću predstavu, i to što se tiče rekvizita i potrebe scene. Zato nam je posebno drago da su uočili naš rast.

Prva ovogodišnja premijera odigrat će se 22. veljače i bit će to "Ljepotica i zvijer" u režiji Bore Stjepanovića. Glavne uloge će tumačiti Majkl Mikolić, Franjo Tončinić, Monika Mihajlović i Katarina Baban. Bit će to šarena i razigrana predstava s puno glazbe i pokreta, kazao je Luka Juričić, ravnatelj Teatra Naranča.

Najavio je i da će do ljeta uprizoriti i "Herculesa", priču s povijesnim elementima te "Čarobnog frulaša", u originalu bajku na njemačkom dijalektu koja će biti igrana na čakavici. Za Uskrs će se reprizirati prošlogodišnji hitovi u malo dotjeranom i osvježenom ruhu.

- Imamo u pripremi i minipremijeru o Petru Panu, ali o tome kakav je bio prije nego smo ga upoznali u svima znanoj priči. Uz to, i talijanska će scena našeg teatra biti aktivna. U prvom dijelu sezone izvest ćemo "Bim e Bam" u kojoj će glumiti Teodor Tiani s kojim imamo izvrsnu suradnju, naglašava Juričić.

Za rujan u Naranči pripremaju "Tri mušketira" u suradnji sa Zorinim domom iz Karlovca, a za kraj godine na rasporedu je "Car Mraz", autorska predstava Franje Tončinića. (V. BEGIĆ)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter