Premijera novog spota Popeyea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon uspješnog plasiranja dugoocekivanog "Cijena slobode",drugog albuma grupe Popeye, vodnjansko-pulski nu metalci najavljuju premijeru videospota snimljenog za njihov hit singl "Delaj, delaj feat. Tamara Obrovac".

Premijerno emitiranje spota održat ce se u cetvrtak u emisiji "Vip music club LP" s pocetkom u 22.40 na drugom programu Hrvatske televizije. Video je sniman na tri lokacije - u tunelima Cicarije, Rudarskom oknu u Raši i privatnom stanu u Vodnjanu, a kameru i režiju potpisuje Zoran Mikletic, koji je ostvario i spotove za druge istarske izvodace, izmedu ostalog, Bruna Krajcara i Dogmu.

- "Delaj, delaj" je intiman pogled u život vokala i tekstopisca Igora Ferenca. Pjesma prikazuje krajnje prijelomne emotivne situacije u odnosu majke i sina te predstavlja cijelu jednu generaciju koja ne želi pristati na egzistencijalni besmisao, rekla nam je Natali Palko-Zirdum, menadžerica grupe.

U spotu kao i u pjesmi gostuje Tamara Obrovac u ulozi majke koja "brontula" svome sinu. Obrovac, kao jedna od najznacajnijih i najsvestranijih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, bila je logican odabir izvodaca za suradnju na ovoj pjesmi s obzirom na njezino iskustvo u kombiniranju istarske narodne glazbe i dijalekta u svom glazbenom izricaju, porucuju iz benda dodajuci da su veoma zadovoljni ostvarenim djelom.


Podijeli: Facebook Twiter