Premijera novog Dogminog spota

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska grupa Dogma nedavno je snimila spot za svoj treci singl "A1" na najvecoj karting stazi u Europi - Green Garden. Videospot se u cetvrtak može premijerno pogledati na portalu Glasa Istre, a TV premijera bit ce navecer u emisiji Vip Music Club na Drugom programu u 23 sata, gdje ce uživo gostovati i clanovi benda.

Redatelj i snimatelj spota je Zoran Mikletic uz snimatelje Hanu Jurman, Borisa Plastica, Igora Burlovica, Tomislava Matijaša i Igora Kolarica te uz tehnicku podršku MedVid videoprodukcije. Radnja prati clanove banda koji "ulaze" u strip pricu i pretvaraju vožnju kartinga u (svoju) "pravu" zabavu, a spot je napravljen u poluanimiranoj tehnici i predstavlja Dogminu pozitivnu energiju življenja. Više o planovima grupe otkriva nam frontmen Sandro Pettener.

- Nastavljamo i dalje s promocijom albuma, a nakon što odradimo koncerte, u veljaci ce izaci i cetvrti singl - pjesma "Lagano". Pomalo je atipicna za naš glazbeni izricaj jer je laganijeg stila s upecatljivim refrenom i jazzy grooveom, a planiramo i za nju snimiti videospot, otkrio nam je Sandro Pettener.

Do sljedece godine Dogma ima vec bukiran koncertni raspored - ove subote nastupaju u labinskom Klubu X, u subotu 26. prosinca koncert ce održati u pazinskom Max Magnusu, a Puljani ce ih moci gledati za docek Nove godine na Forumu.


Podijeli: Facebook Twiter