Premijera Nolinog spota

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Spot grupe Nola za pjesmu "Do kraja" s novog albuma "Iznad oblaka" bit ce premijerno prikazan u cetvrtak u emisiji VIP music club LP na Drugom programu Hrvatske televizije. Spot se snimao na Brijunima, u uvali Verige u HD rezoluciji. Posebnost ovog spota jest što je sniman iz samo jednog kadra od pocetka do kraja, što znaci da nije bilo naknadne montaže i popravaka.

Singl "Do kraja" lagana je ljubavna pjesma, pa ce Gabi i Marijan kao glavni protagonisti spota, svoje nježnosti nakratko podijeliti i s gledateljima. Nola i ovog puta nastavlja promovirati mlade redatelje pa je režiju spota prepustila Kristijanu Burlovicu kojem je ovo prvi samostalni glazbeni videobroj. Spot je snimljen uz kompletnu tehnicku podršku MedVid produkcije iz Pule.

Napomenimo i da se pjesma "Do kraja" ovoga tjedna popela na vrhove vecine domacih glazbenih top ljestvica, a na domacoj Vip music top ljestvici Otvorenog radija provela je dva tjedna na prvom mjestu. Nakon više od deset godina pauze, grupa Nola vratila se na scenu s novim albumom "Iznad oblaka", koji je u prodaju pušten krajem rujna ove godine. Album sadrži jedanaest novih pjesama, ali i bonus CD "Dio tebe" koji uz stare hitove sadrži i videospotove tekstovime pjesama i fotografije.


Podijeli: Facebook Twiter