Premijer liga: Vidovec-Bios - Buzet 28:26

Prilika propuštena u završnici - Ivan Vrkljan, Buzet
Prilika propuštena u završnici - Ivan Vrkljan, Buzet

Imali su Buzećani izuzetnu priliku stići do svoje pete uzastopne pobjede, no sama je završnica uzbudljivog susreta pripala domaćim igračima koji su na taj način uzeli dva boda.

S dva pogotka Galijota i jednim Gašpara, buzetski su rukometaši odlično otvorili utakmicu odlučni u nakani da se domaćinu revanširaju za poraz iz prethodnog dvoboja ovih momčadi, no Vidovec nije mario za želje gostiju.

Sirotićevi su dečki ponovo odgovorili serijom 3:0 koju su kreirali Galijot, Gudić i Kozina i vratili prednost na svoju stranu (9:7), ali istom mjerom uzvraća i Vidovec i pet minuta pred kraj prvog dijela ponovno dolazi u minimalno vodstvo (10:9). U toj dionici utakmice razbranio se domaći vratar Grd i svojoj momčadi osigurao da na odmor ode s tri gola viška (14:11).

Kao i njegov kolega s druge strane, tako je i vratar Pavletić zaključao svoja vrata početkom nastavka omogućivši seriju "plavih" od 4:0 kojom gosti preokreću rezultat (15:14). Igru "gol za gol" koja je trajala gotovo deset minuta prekinuo je u nastavku probuđeni Vrkljan i svojim petim pogotkom odveo Buzećane na +2 (19:21).

Zaslugom vanjske linije Buzećani su uspješno održavali dva pogotka prednosti te u posljednjih devet minuta susreta ulaze s rezultatom 22:24. Nažalost po goste, nakon pogotka Šverka za 23:25 iz 56. minute domaći preokreću rezultat serijom od 4:0 i susret rješavaju u svoju korist. (V. BOŽIĆ)

Vidovec-Bios - Buzet 28:26 (14:11)

Školska sportska dvroana. Gledatelaj: 200. Suci: Mrvica (Biograd na Moru), Jurinović (Zadar).

VIDOVEC-BIOS: Grd (10), Dobovičnik, Pacek 2, Meljnjak 1, Jeftić 3, Svetec, Težak 1, Vincek 2, Vidaček 4, Črnila, Petrić, Turković 1, Balent (1), Mišković 3, Herman 6, Marčec 5 (2).

BUZET: šverko 1, Prodan, Poniš, Radnić 3, Gašpar 2, Ljubotina, Vukelić, N. Pobrić, Jović, Kozna 4, Gudić 4, Pavletić (12+1), Šćulac, Vrkljan 6, Galijot 6.

Sedmerci: Vidovec-Bios 3 (2). Isključenja: Vidovec-Bios 2 minute, Buzet 6 minuta.

 


Podijeli: Facebook Twiter