Prekrasne poput Parižanki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ne prica se bez veze da su Parižanke nevjerojatno chic i elegantne jer one jednostavno u sebi imaju neki poseban osjecaj za lijepo.

Ako ste ikad bili u Parizu zasigurno ste se vratili oduševljeni modnom scenom koja je na svakom koraku i nevjerojatnim stilovima koji žene tamo nose. Savršeno kombiniraju komade, nikad ne pretjeruju s detaljima i pažljivo biraju boje. Najcešce su u zagasitim i neutralnim tonovima, obožavaju prugice koje su tamo naprosto neizostavne, dugacke marame, šešire, beretke i nakit. Vintage stil je jedan od najomiljenijih stilova u Parizu. Djevojke vole dobre cipele i savršene torbe, pa njima pridaju posebnu važnost.

Pa kako da postignete taj famozni izgled Parižanke? Kupujte spontano i pažnju posvecujte jednostavnim i bezvremenskim komadima. Kod ovog stila nije bitno biti trendi vec originalan i svoj, pa svoju garderobu bazirajte na crno-bijelim kombinacijama, neutralnim sivim i bež tonovima, trapericama koje vam fenomenalno stoje, klasicnoj bijeloj košulji i unikatnim vintage komadima. Cipele ili neka budu vrtoglavo visoke ili nabavite muški model koji je trenutno mega popularan.


Podijeli: Facebook Twiter