Prekinuli Janica i Boris

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Janica Kostelic i Boris Ivancic više nisu zajedno. Najtrofejnija hrvatska sportašica, kako neslužbeno doznajemo, odlucila se na prekid cetverogodišnje veze s deckom zbog kojeg se i preselila u Rijeku. Iako više nisu par, Janica i Boris ostat ce i dalje u dobrim odnosima. Kako doznajemo, ljubavnu vezu odlucili su zamijeniti onom prijateljskom te im problem nece predstavljati niti zajednicko ispijanje kava u jednom od kafica na Korzu.

Unatoc razlazu, »snježna kraljica« ne razmišlja o povratku u rodni Zagreb. Grad na Rjecini prirastao joj je srcu te u njemu namjerava i ostati. S dvoetažnog stana u Marceljevoj Dragi »puca« pogled na more kakav malo tko ima, a tu je i kozmeticki salon »Fei fei« koji je Janica otvorila pred dvije godine i koji još uvijek posluje na adresi u samom centru Rijeke.

Buduci da od prestanka skijanja ima višak slobodnog vremena, Janicko je, kako ju je cesto zvao otac Ante, otputovala s prijateljicom u Zagreb. Kao prava sportašica i vjerna navijacica, 5. rujna prisustvovat ce nogometnoj utakmici izmedu Bjelorusije i Hrvatske.

Podsjetimo, Janicu i Borisa upoznala je prije cetiri godine nakon jedne regate u Crikvenici zajednica prijateljica. Njihovu vezu krajem 2005. slucajno je otkrio Janicin unikatni privjesak ronioca koji na lancicu drži skiju, a koji joj je poklonio Borisov brat Duško.


Podijeli: Facebook Twiter