Predstavljena nova mazda BT-50!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na sydneyskom salonu automobila krajem prošlog tjedna premijerno je predstavljena nova generacija Mazde BT-50, popularnog pick-upa koji je tehnološki blizanac takoder premijerno predstavljenom Ford Rangeru.

Sudeci prema atraktivnom izgledu koji je usuglašen s ostatkom Mazdine "zoom-zoom" game, jasno je kako nekoc iskljucivo radna vozila s integriranom prikolicom postaju sve više lifestyle automobil namijenjeni klijentima avanturistickog duha.

Sprijeda se isticu velika zategnuta svjetla agresivnog pogleda te robusni odbojnici koji dodatno "bildaju" izgled. Straga, odnosno na prikolici vozila, ugradena su velika prozirna svjetla koja se protežu u bocnu stjenku vozila. Unutrašnjost je takoder uskladena s ostatkom game, krasi je udobnost i prostranost, narocito na stražnjoj klupi u "dual-cab" varijanti.

Informacija o motorizaciji zasad nema, no pretpostavlja se da ce BT-50 koristiti Fordove agregate, 2,2-litarski turbodizelaš od 150 KS te 3,2 R5 motor od 200 "konja" i 470 Nm. Za prijenos snage na kotace zaduženi su šesterostupanjski rucni ili automatski mjenjaci, a integralni pogon je elektronski upravljiv.


Podijeli: Facebook Twiter