Predstavljena lista Emila Jukopile za vijeće Medulina

Jukopilina lista okuplja ljude različitih dobnih i obrazovnih profila (T. GRBIĆ)
Jukopilina lista okuplja ljude različitih dobnih i obrazovnih profila (T. GRBIĆ)

Nezavisna lista Emila Jukopile za medulinsko Općinsko vijeće okuplja ljude različitih dobnih i obrazovnih profila, ali istih moralnih svjetonazora, istaknuto je danas na predstavljanju liste novinarima u Banjolama. Nositelj je Emil Jukopila, a uz njega su na listi Neven Iveša, Davor Zoričić, Milovan Jovan, Alen Bernobić, Izabela Čelović, Erwin Greiml, Luka Mezulić, Tanja Carić, Anita Tešija, Feručo Premate, Stanko Buić, Ivo Lorencin, Josip Milanović i Sergio Premate. Kandidatkinja za Jukopilinu zamjenicu je politologinja Mirjana Širola.

- Uvjereni smo da ljudi dobro znaju kako izborni programi mogu biti slični i privlačno sročeni, ali jako je bitno tko će ih ostvarivati. Ova lista je udružila ljude koji, svaki na svom području, postižu zapažene rezultate te imaju dobre ideje i znaju kako ih ostvariti, rekao je Jukopila.

Tako se dr. Izabela Čelović namjerava zalagati za bolju zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb te razvoj sportskog i zdravstvenog turizma. Milovan Jovan smatra da treba poboljšati komunikaciju između mještana i Općine te poticati gospodarstvo.

Luka Mezulić mišljenja je da Premanturi treba vratiti identitet i uvažavati želje mještana. Ivo Lorencin uvjeren je da školskoj i studentskoj populaciji treba pružiti priliku za stjecanje određenih znanja i vještina putem osnivanja Edukativnog multimedijalnog centra, u sklopu kojeg će ih se podučavati dokumentaristici, novinarstvu, filmskoj umjetnosti, književnosti… (T. GRBIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter