Predstavljena internetska stranica Pulanonstop

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Internet stranicu Pulanonstop.com, na kojoj su objedinjena sva kulturna i zabavna dogadanja u gradu, predstavile su jucer u Komunalnoj palaci koordinatorica projekta Grada Pule Ela Poljarevic i njegova kreativna direktorica Paola Orlic. Osim gradanima, istaknula je Orlic, stranica ce poslužiti i djelatnicima u kulturi koji ce na njoj moci besplatno najaviti programe i dogadanja, i to na hrvatskom i talijanskom jeziku.
- Na stranicu smo stavili sve dogadaje koji su se u Puli odvijali od ožujka. Trenutno se na njoj mogu pogledati i zbivanja do kraja svibnja, a stranicu cemo stalno nadopunjavati i nadogradivati. Zbog brojnosti dogadaja mjesecni program bit ce tiskan u dva dijela - zasebno za prvu i drugu polovicu mjeseca, rekla je Orlic.
Poljarevic je naglasila da je za pravovremeno oglašavanje neophodno da organizatori pošalju program barem tjedan dana unaprijed.
- Do sada je stranicu posjetilo desetak tisuca gradana, što ukazuje na to da je projekt prepoznat. Osim programa, na njoj se nalazi spot projekta PulaNonStop, linkovi sa svim važnim institucijama i mjestima koja organiziraju stalna dogadanja, arhiva, a gradani mogu na njoj ostavljati komentare ili se pribilježiti za dobivanje obavijesti koje ih zanimaju, kazala je Poljarevic.

 


Podijeli: Facebook Twiter