Predstavljen spot pulske glazbenice Irene Giorgi

Irena Giorgi
Irena Giorgi

Spot singla “Neka svemir presudi” pulske glazbenice Irene Giorgi predstavljen je ovog utorka u hotelu Park Plaza Histria na pulskoj Verudeli pred mnogobrojnim prijateljima i kolegama s istarske glazbene scene. Kameru videouratka potpisuje Zlatko Gotovac Zlajo, a spot je sniman na nekoliko lokacija u srcu Istre.

Moderator večeri, poznati glazbeni urednik Radio Pule Ludvik Slana rekao je da rad Irene Giorgi odiše ljubavlju i životnom radošću te istaknuo njezinu multidisciplinarnu glazbenu umješnost. Promocija je začinjena i izvedbama nekoliko skladbi uživo u kojima su se kao gosti večeri pojavili gitaristi Mauro Giorgi i Alen Spada te pjesnikinja Nataša Kraljević.

Naime, singlom “Neka svemir presudi” Irena Giorgi otvorila je novi stranicu svojeg glazbenog puta u suradnji sa suprugom, pulskim gitaristom i aranžerom Maurom Giorgijem koji je ovom prilikom aranžirao tekst i glazbu poznate riječke glazbenice Meri Trošelj.

Tijekom večeri publika je, osim što je premijerno imala prilike pogledati video uradak, prisustvovala i izvedbi uživo nekoliko pjesama s budućeg albuma Irene Giorgi poput akustične obrada Baby Universe sarajevske glazbenice Jadranke Stojaković. Valja napomenuti da je Irena Giorgi stalna članica grupe Indivia Franka Krajcara gdje pjeva i svira flautu te harmoniku te da je glazbeno obrazovana i radi kao profesorica glazbe u OŠ Šijana. (V. ŠILIPETAR)


Podijeli: Facebook Twiter