Predstavljen spot "Pokreni se"

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

U MMC-u Luka u četvrtak navečer predstavljen je spot za pjesmu "Pokreni se" koja je nastala u sklopu projekta "Glazbom protiv siromaštva". Projekt kojim se želi javnost senzibilizirati za ljude koji žive u teškim materijalnim i zdravstvenim uvjetima je pokrenula udruga Probudi se, a to su bivši Facebook Puljani humanitarci u čemu su ih aktivno podržali mnogi poznati istarski glazbenici, izvođači različitih glazbenih stilova, koji su se pjevanjem i sviranjem uključili te je tako nastala pjesma koja će se snimiti u još dvije verzije.

U jednoj će verziji nastupiti operni pjevači, a u drugoj imena poznata s nacionalne glazbene scene i ovo je prvi put da se ovakav humanitarni projekt širi na ostatak Hrvatske. Za spot koji smo vidjeli pobrinula se MedVid produkcija koji su spot snimili na Radio Puli u kojem je nastao i dio audiosnimaka, uz studio Triban iz Buja i studio Partyzan iz Pule.

Autor teksta je Damir Bošnjak, a aranžer i autor glazbe Tonči Horvat. Prezentaciji su prisustvovali i mnogi izvođači koji sudjeluju u projektu, poput Lidije Percan, Alena Vitasovića, Sergia Pavata, Serđa Valića, Franka Krajcara, Marijana i Gabi iz grupe Nola, Robertina, Linde Milani i članova zbora Zaro, Vesne Nežić Ružić, članova grupa Oliver Kovach, Mighty Zazzuum, Fault i drugih. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter