Predstavljen Mali portal namijenjen djeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Forum kazalištem na temu kampanje protiv tjelesnog kažnjavanja djece poceo jucer cetvrti dan obilježavanja Medunarodnih dana obitelji u organizaciji Obiteljskog centra Istarske županije i Društva Naša djeca. U Djecjem centru Pula predstavljen je i Mali portal DND-a, ciji je cilj objediniti sva zbivanja koja ukljucuju djecu, kao i informacije o nacinima na koje ona mogu kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.
- Mali portal postavljen je na internet prije mjesec i pol dana, ali još nije dovršen. Na njemu se mogu naci informacije o Društvu Naša djeca, fotogalerija i forum, a još se treba aktivirati dio pod nazivom "dogadanja", gdje ce se moci pronaci svi zbivanja koja bi mogla zanimati djecu. Takoder, posjetitelji ce moci pisati svoje tekstove o nekom dogadaju, izjavio je clan DND-a ?urica Kurelic.
Velik broj vrticara i osnovnoškolaca okupio se jucer na Forumu, gdje je bio postavljen info-štand Obiteljskog centra s promotivnim materijalima. Ondje su mališani mogli crtati, a njihovi ce radovi biti objedinjeni u spomenaru. Takoder, na papirnate cvjetove pisali su poruke vezane uz obitelj koje su potom "zasadili" na cvjetnoj livadi. Za najmlade su bile organizirane i društvene igre, a svojim ih je trikovima posebno obradovao madionicar Stefano.


Podijeli: Facebook Twiter