Predstavljen album Davora Terzica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Redovita glazbena druženja koja u pulskom Multimedijalnom centru Luka organizira pulska podružnica Hrvatske glazbene unije u srijedu su nastavljena uz Davora Terzica. Ovaj rovinjski kantautor popularne duhovne glazbe pred nekolicinom posjetitelja promovirao je svoj treci samostalni album "Svaki dan s Tobom" u izdanju Croatia Recordsa i Cro-sacro etikete Hrvatskog katolickog radija.

Na albumu se nalazi 14 skladbi nastalih od 2005. do danas. Dio pjesama Terzic je vec izvodio na raznim festivalima, a ostale je skladao posebno za ovaj album. "Cim sam naucio svirati instrumente, bilo je to kad sam imao oko 15 godina, poceo sam raditi autorsku glazbu. Profesionalno se pak glazbom bavim vec dvadeset godina", kazao je Terzic.

Prvi album, "Dijelovi duše", objavio je 2000., a "Put povratka" 2005. Na posljednjem albumu suradivao je s brojnim glazbenicima.

"Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa svestranim glazbenikom Denisom Budimom, s kojim suradujem od svog drugog albuma. Uz njega, tu su i moj sin Kristijan Terzic, zatim Olja Dešic, Danijel Damjanovic, Iva Boršcic, Alen Spada, Franko Krajcar i brojni drugi", kazao je.

Terzic je uživo izveo neke od skladbi s novog albuma, izmedu ostalog i naslovnu "Svaki dan s Tobom", a okupljenima je prikazan spot za pjesmu "Mili grade".


Podijeli: Facebook Twiter