Predstavljanje knjige i koncert Vlade Simcicha Vave

Vlado Simcich Vava (Arhiva)
Vlado Simcich Vava (Arhiva)

Rock Caffe i izdavačka kuća VBZ predstavljaju u subotu, 6. prosinca, u sklopu Sajma knjiga, roman Vlade Simcicha Vave "Srce od gume". Radi se o drugoj knjizi riječkog autora i rock muzičara, objavljenoj pred nekoliko mjeseci.

Tako će u pulskom Rock Caffeu od 22 sata krenuti predstavljanje knjige, nakon čega će Vava s prijateljima okupljenim pod zajedničkim nazivnikom grupe Nairobi Wilkommen održati rock koncert uz pjesme s kojima su odrastali on i ostali članovi sastava - Želimir Gržančić (gitara, vokal), Idis Turato (bas) i Bobo Grujičić (bubnjevi).

Roman "Srce od gume", objavljen u izdavačkoj kući VBZ sredinom ove godine, nailazi redom na odlične kritike i izniman odaziv čitateljstva, a radnja je smještena u 1985. godinu, ljeto koje je obilježio velebni globalni koncert Live Aid. Kako se jedan od glavnih junaka, Peter, našao u Londonu, na korak do ostvarenja novinarskog sna i praćenja tog spektakla, moći će se saznati ove subote u Rock Caffeu.

Početak predstavljanja knjige predviđen je za 22 h. U prvom dijelu uz Vavu će nekoliko riječi o romanu reći Zoran Simić (VBZ) te Davor Šišović (Glas Istre), nakon čega će uslijediti i živa svirka uz juke box grupe Nairobi Wilkommen. Roman će se tom prilikom moći kupiti na posebnoj akciji uz prigodnu sajamsku cijenu. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter