Predstavljanje knjige Elis Lovrić u sklopu Brazilskih dana u Puli

Antolović, Sinčić Pulić i Bratulić najavljuju manifestaciju 'S klobasicom u Europu' (Davor ŠIŠOVIĆ)
Antolović, Sinčić Pulić i Bratulić najavljuju manifestaciju 'S klobasicom u Europu' (Davor ŠIŠOVIĆ)

Predstavljanje knjige "Kanat od mora – O canto do mar" i glazbenog CD-a "Merika" Elis Lovrić uz otvorenje izložbe "Hrvatska u Brazilu – iseljenici u dijalogu s domovinom" održat će se u petak u 10.30 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici.

Ovom prilikom bit će i otvorena izložba Hrvatska u Brazilu – iseljenici u dijalogu s domovinom, a iz Sao Paola Skypeom će se otvorenju pridružiti dr. Milan Puh.

"Kanat od mora" je glazbena priča ispjevana na labinjonskoj cakavici, a u ovoj knjizi nalazimo je i u prijevodu Milana Puha, Puljanina s brazilskom adresom. Fotografije u knjizi potpisuju Hassan Abdelghani i Vedran Pogorilić, dizajn Matjaž Ferenc, nakladnik je Akcent studio, a Gradska knjižnica i čitaonica Pula sunakladnik. Nosač zvuka "Merika" donosi 12 skladbi Elis Lovrić, od koji je jedna upravo i O Canto do mar.

Predstavljanje knjige i CD-a Elis Lovrić i izložba program su 5. Brazilskih dana u Puli te dio programa za knjižničare 23. Sajma knjige u Istri i obilježavanja 60. godišnjice Gradske knjižnice i čitaonice Pula. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter