Predstavljanje Adria Summer festa u Cargo clubu


Vrhunski spektakl, prema najavi organizatora, dogodit će se večeras u pulskom Cargo clubu na Adria Summer Fest Warm Up Party@Cargo club. Najavljen je dolazak najboljih domaćih DJ-a (Matroda, Jurki i Kosta Radman) i vrhunska sound & video produkcija koja se koristi na Ultra Europe u Splitu. Pulski klupski prostor bit će u znaku ljetnih ritmova majstora sa Zrća.

- Kako bi na što bolji način promovirali vrhunsku zabavu koja nas čeka ovog ljeta, pripremljeno je posebno iznenađenje za sve večerašnje goste - nagradna igra u kojoj se dijeli 10 ulaznica za koncerte ovog ljeta u Medulinu (pet ulaznica za Davida Moralesa i pet ulaznica za Dubiozu Kolektiv).

DJ ekipa Matroda, Jurki i Kosta Radman su rezident DJ-i klubova sa Zrća( Papaya, Noa), nastupali su na Ultri, Colleguim clubbingu, Zrću, Reforma Music Events... Svoje umijeće zabavljanja usavršili su uz najbolje svjetske DJ-e poput Davida Guette, Armina Van Bureena, Carla Coxa, te druge svjetske megazvijezde elektronske glazbe.

Cijena ulaznica za Adria Summer Fest warm up party@Cargo Pula je 30 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Cargo kluba (Cargo klub promotori i Petarda shop kod semafora u Istarskoj ulici).

Podsjetimo, Adria Summer Festival održat će se 22. i 23. srpnja, a glavne zvijezde su Dobioza Kolektiv, Hladno pivo i David Morales. Domaće snage za DJ pultevima su Marin Biočić, Danny Clarck i ASF resident crew Global Disco.

Više informacija može se dobiti na www.adriasummerfestival.com ili na www.facebook.com/AdriaSummerFest. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter