Predsjednik KK-a Partizan Danilović izboden nožem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović potvrdio je novinarima da su ozljede Predraga Danilovića "teške i opasne po život" nakon što je nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije i predsjednik Košarkaškog kluba Partizan izboden nožem u noći između petka i subote u jednom restoranu u Beogradu.

Teško ozlijeđenog Danilovića hitna pomoć dovezla je u Urgentni centar, a ravnatelj ove bolnice dr. Zlatibor Lončar izjavio je za B92 da je riječ o "vrlo ozbiljnim ozljedama" trbuha, ruku i glave zbog kojih je hitno operiran i njegovo stanje je sada stabilno.

Prema neslužbenim informacijama iz izvora bliskih istrazi, Danilović u dosadašnjem tijeku istrage nije policiji objasnio kako je ozlijeđen niti tko ga je napao, više detalja znat će se nakon što policijski istražitelji saslušaju svjedoke.

"Blic" navodi kako Danilović nije želio razgovarati ni s policajcima koji su izišli na očevid nakon što je prijavljena tučnjava u restoranu.

Kako je agenciji Tanjug rekla glasnogovornica beogradske hitne pomoći dr. Nada Macura, Danilović je ozlijeđen oko 2,30 sati, a hitna služba je pozvana po pozivu MUP-a zbog ozljede u tučnjavi.

Dežurni liječnik je, kako se navodi, rekao kako Danilović nije želio u Urgentni centar i da se vratio u restoran, a da je tada imao samo rasjekotine, pa glasnogovornica Hitne pomoći pretpostavlja da je kasnije teže ozlijeđen.

Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je da napad na Danilovića nije ni u kakvoj svezi sa večerašnjim nogometnim "vječitim derbijem" Partizana i Crvene zvezde u Beogradu niti s navijačkim skupinama, a prema neslužbenim saznanjima Radio-televizije Srbije, Danilović se sukobio s jednim od gostiju restorana. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter