Predsjednicko suceljavanje u Balama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udruga gradana Mon Perin i Opcina Bale 21. studenog u Balama, organiziraju suceljavanje predsjednickih kandidata, najavio je na konferenciji za novinare predsjednik udruge gradana Ladonja Plinio Cuccurin. Iako nije želio otkriti koji ce se kandidati pojaviti na suceljavanju, rekao je da se medu njih pet, koji su potvrdili dolazak, nalaze i trojica koji po aktualnim anketama imaju najbolji rejting. Na pitanje hoce li na suceljavanju biti Ivo Josipovic, Milan Bandic, Nadan Vidoševic, Damir Kajin, i Vesna Pusic, Cuccurin je rekao da bi medu nabrojanim imenima trebali biti i neki od tih kandidata.

Koga ce podržati u trci za predsjednika Republike, Cuccurin takoder nije želio odgovoriti, rekavši da za razliku od nekih velikih stranaka u Istri, koje daju podršku Milanu Bandica, on nema legitimitet govoriti koga ce podržati, dodavši da o tome po vlastitoj savjesti trebaju odlucivati iskljucivo gradani kojima Ladonja ne želi sugerirati za koga da glasaju.

-Suceljavanje ce biti idealna prilika za postavljanje konkretnih pitanja predsjednickim kandidatima. To je ujedno prilika da se gradani neposredno uvjere kakve su osobe koje ce narednih godina predstavljati moralnu vertikalu. Nije dovoljno samo lijepiti jumbo plakate, poklanjati narance i rakiju vec je bitno da gradani u direktnom kontaktu mogu dobiti odgovore na svoja pitanja, rekao je Cuccurin i najavio da ce se o detaljima suceljavanja naknadno govoriti.


Podijeli: Facebook Twiter