Predmeti iz "Larinog izbora" na humanitarnoj aukciji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ekipa TV-serije "Larin izbor" podržala je humanitarnu akciju studenata Visoke poslovne škole PAR iz Rijeke. Predmeti iz ove serije Nove TV naći će svoje mjesto na donatorskoj večeri u sklopu humanitarno-sportske akcije "Studenti za studente", koja će biti održana danas s početkom u 18 sati u riječkoj Sportskoj dvorani Zamet.

Na aukciji će se, osim autogram-karte glavnih glumaca, naći vrijedni predmeti poput prvog ljubavnog pisma Lare Jakovu, pozivnice za kapetanski bal, Larine uokvirene fotografije, Larine maske s bala u Vili Zlatar, ali i brojnih dizajnerskih odjevnih predmeta glumica poput Larine bluze na lastavice, Nikoline šarene haljine, Neline tunike, bluze te sandala s vjenčanja.

Osim predmeta iz serije, na aukciji će biti ponuđeni predmeti vrhunskih sportaša, poput majice s potpisom svih zlatnih vaterpolista, rukavice Ane Jelušić, potpisanog dresa KHL Medveščak, ali i osobni predmeti proslavljenog tenisača Ivana Ljubičića, olimpijke Snježane Pejčić, članova NK Rijeka...

Akcija studenata Visoke poslovne škole PAR iz Rijeke organizirana je s ciljem prikupljanja pomoći štićenicima Dječjeg doma "Ivana Brlić Mažuranić" iz Lovrana. (D. Ba./NL)


Podijeli: Facebook Twiter