Predmet mracnih želja: dizajnerske torbe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vaš outfit može biti jednostavan ili svakodnevan, ali ako na nogama imate kvalitetne cipele ili izvrsnu torbu na ramenu, sve prelazi na višu razinu.

Složit cemo se kako su dizajnerske torbice mracni predmet želje vecine pripadnica nježnijeg spola i kao takve mnogima nedostižne.

Prvi i najvažniji faktor jest cijena koja je u vecini slucajeva paprena, a krece se u rasponu od 700 pa sve do 17.000 eura. Za odredene modele postoji i lista cekanja kao za novu it torbu Alexandera Wanga - Croco Bag, cija mini verzija na Net-a-Porteru košta 800 eura.

Uvjerljivo najskuplja kuca je Bottega Veneta ciji model Cocolave košta nevjerojatnih 16.500 eura, dok se ostali skromniji modeli ove kuce krecu oko 2.500 eura.

Za vrijeme sniženja moguce je pronaci jeftinije modele poput svima omiljenih Miu Miu ili Marc Jacobs torbica te ako vam se posreci, možda i obavite shopping života za 200-tinjak eura.

Što se same velicine tice, ekstremi su i dalje u trendu. Torbe ili su nalik putnima s bezbroj džepova, pretinaca i zipova, ili su minijaturni clutchevi u koje ne stane više od ruža i omanjeg mobitela.

Ako si možete priuštiti dizajnerske komade predlažemo da pomno promotrite novu kolekciju Alexandera Wanga i njegove ogromne vrecaste torbe od kože ili bacite oko na elegantnu YSL Yes torbu krem boje.


Podijeli: Facebook Twiter