Predložite svoje kandidate za priznanja Grada Pule

Prijedlozi kandidata se mogu poslati do 15. siječnja 2013. godine - Pula (N. LAZAREVIĆ/arhiva)
Prijedlozi kandidata se mogu poslati do 15. siječnja 2013. godine - Pula (N. LAZAREVIĆ/arhiva)

Odbor za dodjelu nagrada pozvao je građane s prebivalištem u Puli, pravne osobe koje u tom gradu imaju svoje sjedište te gradonačelnika da dostave svoje prijedloge kandidata za priznanja Grada Pule.

Priznanja se dodjeljuju u četiri kategorije - Nagrada, Grb, Povelja grada Pule i povelja počasnog građanina. Nagrada se dodjeljuje istaknutim pojedincima koji su svojim višegodišnjim radom i posebnim uspjesima dali značajan doprinos razvitku i ugledu grada.

Grb se dodjeljuje pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe ostvarene u 2012. godini, a Povelja ide pravnim osobama - trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama, za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.

Povelja počasnog građanina dodjeljuje se pojedincima koji nisu stanovnici grada Pule, a svojim su osobnim doprinosom zadužili Pulu i njene građane, značajno pomažući njen napredak i razvoj te suradnju s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu.

Prijedlog kandidata predlagatelj mora potpisati, obrazložiti i po mogućnosti popratiti dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. Prijedlozi se podnose do 15. siječnja 2013. godine na adresu Grad Pula-Pola, Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja, Forum 1, 52100 Pula. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter