Predin: "Rusvaj u kadi" je izjava ljubavi

Zoran Predin ima novi album 'Kosa boje srebra'
Zoran Predin ima novi album 'Kosa boje srebra'

Uoči koncerta u Tvornici kulture, poznati slovenski kantautor Zoran Predin objavio je singl "Rusvaj u kadi" sa svog svježe objavljenog studijskog albuma "Kosa boje srebra", u izdanju zagrebačkog Aquarius Recordsa.

Album je, usput, dobio naziv po istoimenoj pjesmi koju je Predin objavio prije nekoliko mjeseci i posvetio svojoj prijateljici Margiti Stefanović, ikoni novovalne scene i preminuloj klavijaturistici EKV-a. I novi singl, kao i sve ostale skladbe s novog albuma, Predin je predstavio na subotnjem koncertu u Tvornici kulture. Album je inače producirao poznati slovenski producent Iztok Turk.

- Rusvaj u kadi je jednostavna ljubavna izjava. Iskrena i sjetna. Svaki pravi autor barem jednom u karijeri poželi napisati jednu svoju, jednostavnu i direktnu ljubavnu pjesmu. I u njoj reći zašto, zapravo, nekog voli i kako voli. Takve je najteže napisati. Zarazna je i dobro se pjeva, kaže Zoran Predin o svom novom singlu. Videospot za ovu pjesmu režirao je Filip Dizdar, a u spotu glume Iva Ćeranić i Vid Ćosić. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter