Prebrojani glasovi, HDZ dobio novo vodstvo

(Hina)
(Hina)

- Na Općem izbornom saboru HDZ-a prebrojani su glasovi za potpredsjednike i članove Predsjedništva stranke, a neslužbene informacije potvrđuju kako su se delegati u velikoj mjeri držali "šalabahtera" objavljenog u medijima, a koji su navodno usuglasili prvi ljudi stranke Tomislav Karamarko, Milijan Brkić i Tomislav Čuljak.

Potpredsjednici stranke u novom mandatu tako su Oleg Butković, Tomislav Tolušić, Ivana Maletić, Tomislav Čuljak, Darko Horvat te Josip Bilaver.

U Predsjedništvo su 'prošli' Ivan Anušić, Pero Ćosić, Josip Križanić, Žarko Tušek, Zlatko Hasanbegović, Anton Kliman, Darko Milinović, Božidar Longin, Zlatko Ževrnja i Željko Turk.

Najviše je glasova, po neslužbenim informacijama, dobio Hasanbegović (1227), slijede ga Milinović (1210) i Tušek (1100).

Sa "šalabahtera" koji je objavljen, u Predsjedništvo nije ušao jedino Nenad Horvatić, a umjesto njega, delegati su izabrali Križanića.

U tijeku je ručno prebrojavanje glasova za članove Središnjeg odbora stranke, kojemu se pristupilo zbog neispravnog optičkog čitača. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter