Prave nagrade u pravo vrijeme

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novcanim nagradama - po jednom od 50 i 20 tisuca te trima od 10 tisuca kuna na potrošackoj kartici Istarske kreditne banke Umag, Glas Istre je obradovao vjerne citatelje u proteklom kolu nagradne igre. Dobitnica glavne nagrade - 50.000 kuna na potrošackoj kartici IKB-a, je Mariza Jugovac iz Umaga, kojoj je srecu donio glumac Vedran Mlikota izvukavši njenu omotnicu s kuponima omiljenog dnevnog lista. Uz njega je u izvlacenju, koje je prošlog mjeseca održano u Livadama, sudjelovao glumac Siniša Ružic.

U novu poslovnicu IKB-a u Motovunu po nagrade su došli i Dino Blažina iz Labina, koji je osvojio 20.000 kuna, kao i tri dobitnika po 10.000 kuna - Kristina Bencic iz Medulina, Tihomir Pavlovic iz Umaga i Sandro Božac iz Vodnjana. Potonji je preuzeo nagradu koju je zapravo usvojio njegov 16-mjesecni sin David. Dobitnici su nam rekli da su zakljucili da se, s obzirom na to da im brojne cestitke stižu iz raznih dijelova Istre, Glas itekako cita.

Primopredaji nagrada prisustvovali su i rukovoditeljica Službe promidžbe u Glasu Istre Mirjana Perkovic Melon, voditelj Odjela za istraživanje tržišta, reklamu i propagandu u IKB-u Saša Vukadinovic te djelatnica u motovunskoj poslovnici Tina Lakošeljac.

"Nagrada je stigla više nego u pravi tren s obzirom na to da upravo namjeravam svoj 13 godina stari automobil zamijeniti novim", rekla nam je Mariza Jugovac, dok je Dino Blažina prepricao kako je uoci izvlacenja rekao supruzi da njemu ne treba 50, vec mu je dosta 20 tisuca kuna, upravo koliko je i dobio. Zadovoljstvo nisu krili ni ostali dobitnici, svi redom vjerni citatelji najcitanijeg regionalnog dnevnog lista.

Da bi svojim klijentima bila još dostupnija, Istarska kreditna banka Umag je svoju novu, 24. poslovnicu na podrucju Istre i Primorja otvorila krajem svibnja u Motovunu. IKB je usmjeren na poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima, a buduci da je na podrucju Motovuna agroturizam jak, poslovnica je više nego dobrodošla. Saša Vukadinovic je dobitnicima urucio i mapu radova "Istra u akvarelu" Stanka Crnkovica.


Podijeli: Facebook Twiter