Prakticne torbe za plažu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Balzam, cešalj, rucnik, mobitel, naocale, nešto za citanje, krema za suncanje... broj stvari koje nosimo na plažu raste proporcionalno s našom dobi, ali i s velicinom društva s kojim idemo na plažu (znate kako se muškarcima ne nosi torba, ali uvijek racunaju na vašu). Torba koju nosite na plažu ne treba biti skupa, cak niti kvalitetna koliko je važno da je prakticna.

Stoga birajte lagane materijale poput cvrstog platna, plastificiranih materijala ili slame. Kožne torbe i ruksake radije ostavite kod kuce- osim što su teške, mogle bi se oštetiti ako ih smocite. Odaberite veliku i prostranu torbu u koju stane rucnik i koja ima barem jedan pretinac za sitnice poput mobitela i novca.

Velike pravokutne torbe izradene od cvrstog platna uvijek dobro funkcioniraju na plaži. Brzo se suše i vecina ih ima patentni zatvarac, za razliku od klasicnih platnenih cekera koje eventualno možete zavezati dok ste na kupanju (i cesto im nedostaje džepic za sitnice).

Nešto elegantnije rješenje je slamnati ceker. Sigurno ce vam se svidjeti ukoliko ste pristalica retro looka, a kožne rucke ih mogu uciniti mnogo izdržljivijima pa cete ga moci nositi i iduce sezone.

Želite li nešto s pomakom odaberite ceker koji je zapravo samo plasticni kostur. Iako lijepi, ovi cekeri su neprakticni i dobri su uglavnom za nošenje vecih stvari koje nece ispasti, pa sve sitnice složite u dodatni neseser kako ih ne bi pogubili po putu do svoje omiljene plaže.


Podijeli: Facebook Twiter