Prakticna i izuzetno chic pokrivala za glavu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kljucni dio ljetne garderobe svakako su šeširi. Osim što izgledaju odlicno, ljetni šeširi prakticni su u zaštiti od sunca. Dostupni su u širokom rasponu boja, oblika i stilova, komplementirat ce svaki outfit, a osim toga, mogu vas spasiti onih dana kada vam je kosa u nemogucem stanju. Iako se moda stalno mijenja, šeširi su uvijek tu negdje pri ruci, a ovog ljeta izdvojiti možemo nekolicinu narocitih trendova koji se uz njih vežu.

Ove sezone izuzetno su moderni fedora šeširici, nekoc modni dodaci muškaraca srednje klase, a danas predmeti želja milijuna žena. Idealan odabir za ljeto bila bi neka neutralna nijansa, što svjetlija, to bolja, te slama kao materijal od kojeg je izraden. Fedora šešir može biti nošen u gotovo svim prigodama, neovisno o tome jeste li odjeveni casual ili elegantno.

Panama šeširici
porijeklom iz Ekvadora vec nekoliko sezona veliki su hit. Odlicno ce izgledati uz skinny hlace, obican T-shirt i ravne sandale. Nemarno ispletena pletenica sa strane dodatni je chic detalj.

Šeširi
za plažu obicno su dosta velikog oboda i cesto valovite forme. Ovog ljeta dolaze u svim mogucim bojama, pogotovo u ružicastoj i narancastoj, a odlikuje ih iznimna ženstvenost koju daju svakom izgledu. Najbolji dojam ostavljaju u kombinaciji s nježnom ljetnom haljinom, ali su takoder odlicni i za plažu, buduci da osiguravaju vecu zaštitu od gore navedenih šešira manjeg oboda.

Kaubojski šeširi
pravi su modni dodatak za odlazak na plažu. Kombinirajte ih s kupacim kostimom, vrucim traper hlacicama i jednostavnom potkošuljom. Najljepši su oni izradeni od slame u svjetlijim nijansama. Najbolje ce izgledati uz frizuru oblikovanu morskom vodom, valovitu i razbarušenu.


Podijeli: Facebook Twiter