Pozvani zbog glazbe pa obuzdavali rabijatnog Supetarca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Intervenirajuci zbog preglasne glazbe u ugostiteljskom objektu u Ulici Marka Marulica u Rovinju, rovinjski policajci morali su se razracunavati s rabijatnim gostom lokala, 30-godišnjakom iz Sv. Petra u Šumi.

Naime, policiji je u subotu nešto prije ponoci prijavljeno narušavanje javnog reda i mira u Marulicevoj ulici, a na licu mjesta plavci su ustanovili da 37-godišnja vlasnica lokala pušta glasnu glazbu, a pored toga i da goste pod utjecajem alkohola poslužuje alkoholnim picima.

Nakon što su policajci završili posao zbog kojeg su došli, 30-godišnjak je pokušao sprijeciti policajce da izadu iz lokala. Postavio se pred njih i jednog odgurnuo o prsa, a drugog, koji je Supetarca pokušao obuzdati i sprijeciti daljnji napad, 30-godišnjak je ugrizao za potkoljenicu. Tridesetogodišnja je potom uhicen i odveden u policijsku postaju gdje je alkotestiran. Utvrdeno je da bio pod utjecajem 1,9 promila alkohola.

Protiv 30-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog napada na službenu osobu, a protiv vlasnice objekta podnošenje optužnog prijedloga zbog pocinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter