Pozvali Josipovica da im održi predavanje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Republike Ivo Josipovic primio je u srijedu u 15 sati predstavnike Odjela za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirkovic" Sveucilišta Jurja Dobrile iz Pule. Procelnik Odjela Valter Boljuncic i njegova zamjenica Danijela Križman Pavlovic predsjedniku su predstavili rad sveucilišta i odjela koji je nedavno obilježio 50 godina djelovanja.

Urucili su mu prigodne darove te prezentirali planove koji ukljucuju znanstvene konferencije koje ce se održavati u Puli.

"Prošle smo godine predsjednika pozvali da prisustvuje obljetnici odjela koji je s pola stoljeca djelovanja najstarija institucija visokog obrazovanja iz ekonomije u Hrvatskoj nakon Zagreba. Buduci da je bio sprijecen uzvratio nam je poziv koji smo iskoristili da prezentiramo uspješan rad odjela i sveucilišta.

Predsjednika smo pozvali da u prvom tjednu sljedece akademske godine na pulskom sveucilištu održi predavanje našim studentima", kazao nam je Boljuncic.

Predsjednika su pozvali i na otvaranje pete po redu medunarodne konferencije o poduzetništvu i makroekonomiji koja ce se na odjelu održati od 24. do 26. ožujka.


Podijeli: Facebook Twiter