Poznati u publici, poznati na pisti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Stefano Dolce i Domenico Gabbana, Dean i Dan Caten, odnosno DSquared, Prada, Donatella Versace s modnom markom Versus, Missoni, Jil Sander zatim modne marke Marni, Byblos i Max Mara samo su neka od imena cije su pret-a-porter kolekcije predstavljene na netom završenom Tjednu mode u Milanu.

Za razliku od New Yorka i Pariza, gdje su kreatori imali šarolike kolekcije, poznati talijanski dizajneri jasno su izrazili svoj stav o modi za proljece i ljeto sljedece godine.

Tako je Giorgio Armani za kolekciju proljece/ljeto 2011. inspiraciju pronašao u Tuarezima i za njih karakteristicnoj indigo plavoj boji. Svi predstavljeni modeli su nosivi, a sigurno su poneki od njih rezervirale Megan Fox i Elisabetta Canalis, dvije dame koje su na revije došle u pratnji svojih jacih polovica.

I dok Armani sljedecu godinu vidi u plavoj, Dolce i Gabbana vecinu kolekcije obojili su u bijelo. Standardno šareni Roberto Cavalli ni ovaj put nije odstupio od za njega karakteristicnog uzorka, a prepoznatljive su bile i kolekcije modnih kuca Missoni i Versus, ciju je kolekciju osmislila Donatella Versace.


Podijeli: Facebook Twiter