Poznati nositelji 24. izdanja Moje ulice, moje ekipe

Mladen Majcan (MNK Histria Oprtalj) u lanjskom finalu u duelu s Lukom Strinekom i Nikolom Prelčecom
Mladen Majcan (MNK Histria Oprtalj) u lanjskom finalu u duelu s Lukom Strinekom i Nikolom Prelčecom

Poznata su imena četiri nositelja na 24. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech", koji će se tijekom tri produžena vikenda, od 7. do 23. prosinca, igrati u Domu sportova "Mate Parlov".

U skladu s tradicijom, branitelju naslova MNK Histriji Oprtalj pripao je status prvog nositelja, dok je mjesto na dnu, na suprotnoj strani kostura koje je rezervirano za druge nositelje, zauzeo kao i lani MNK Jaši. I treći nositelj isti je kao i na 23. "Ulici", TNT Pizzeria Matteo Malinska, dok je startni broj četiri pripao MNK Veruda Garti Sailsu.

Kriteriji po kojima su birani nositelji bili su isti kao i na prijašnjim izdanjima turnira koji se igra pod pokroviteljstvom Grada Pule. Gledao se plasman na tri posljednje "Ulice" i zbrajali prikupljeni bodovi. Premda su posljednje tri godine skupili najviše bodova, 30 zahvaljujući pobjedi 2010. i trećem mjestu 2009. godine, bez statusa nositelja ostali su Potpićanci. Razloge nije potrebno previše objašnjavati, dovoljno se sjetiti lanjske "Ulice" kad su neslavno predali naslov ne pojavivši se u zakazano vrijeme na ogledu osmine finala protiv Verudeža, za što sad snose sankcije.

Što se tiče 24. "Ulice", koja će započeti za devet dana, za nju su od ponedjeljka počele i prijave uživo koje će članovi SD Hakl, organizatora turnira, primati svakim danom od 18 do 20 sati u prostorijama udruge koje se nalaze na prvom katu Doma sportova "Mate Parlov", zaključno s 4. prosinca. Kotizacija za nastup iznosi 400 kuna, a još su aktualne i prijave na jedan od tri broja mobitela koji se nalaze na web stranici www.sdhakl.hr ili na mail adresi [email protected], s tim da se nastup treba potvrditi prije izvlačenja parova. Izvlačenja parova bit će 5. prosinca u 19 sati u Pietas Juliji. (I. CEROVAC)

"Mini ulica" ruši rekord

I ove će se godine, šesti put za redom, u pauzama između susreta glavnog turnira igrati "Mini ulica 2012". Turnir je to pod pokroviteljstvom Istarske županije i sa Splitskom bankom kao glavnim sponzorom, na kojem će bez plaćanja kotizacije nastupiti djeca rođena 2002. godine i mlađa. Prijašnje je dvije godine "Mini ulica" okupila po 18 ekipa, dok su ih se ove već prijavile 22, rekordna brojka koja će po svemu sudeći narasti za još dvije ekipe.


Podijeli: Facebook Twiter