Poznati na Brijunima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ljepote Brijuna i u drugoj polovici kolovoza nastavljaju privlaciti mnogobrojne domace i strane turiste, znatiželjnike, ali i politicare, te poznata lica domace estrade. Za našeg današnjeg boravka na Brijunima zatekli smo potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca, koji je s obitelji napuštao istarski rajski otok.

U crnoj "renault laguni" zagrebackih registracijskih oznaka Uzelac je na glavni plato luke na Velom Brijunu stigao nešto prije podne. Do Fažane je otplovio crvenim gliserom "Madona" u vlasništvu Vlade i srdacno mahao.



Na glavnom molu u Fažani našem fotoreporteru pozirala je vrlo nasmijana i uvijek ljubazna pjevacica Josipa Lisac, koja se oprostila od Brijuna, gdje je boravila kao gošca teatra Ulysses i njezinog prijatelja glumca Rade Šerbedžije.

I dok smo obilazili ljepote Brijuna u potrazi za kojom ekskluzivnom fotografijom, u luku Velog Brijuna uplovio je bijeli gliser s kojeg se iskrcao poznati hrvatski estradnjak i svjetski menadžer poznatih vipovaca Cedo Komljenovic u pratnji šarmantne plavuše. Docekao ih je šef brijunskih rendžera Stipe Sušac.



Oko rezidencijalnih vila "Brijunka", "Jadranka" i "Bijela vila" vrvjelo je osobljem, vojskom s psima, policijom u civilu, rendžerima, osobljem Vlade...

Znatiželjni, s upitnikom o tome što se sprema, naculi smo da bi u utorak na Brijune trebao stici austrijski predsjednik Heinz Fisher, ljevicar i clan Socijalisticke partije Austrije. Njega bi navodno trebao docekati naš predsjednik Ivo Josipovic, koji sa svojim austrijskim kolegom ima mnogo zajednickog, pa i politicko opredjeljenje.


Podijeli: Facebook Twiter