Poznati glumac na odmoru u Istri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati srpski filmski, kazališni i televizijski glumac i voditelj Aleksandar Sreckovic zvan Kubura, u Hrvatskoj je, narocito kod ženskog dijela publike, popularnost stekao ulogom Nemanje Lazarevica u sapunici "Ponos Ratkajevih", koja se na hrvatskoj nacionalnoj televiziji prikazivala prije dvije godine.

Rodenog Beogradanina "uhvatili" smo danas u obilasku Umaga, gdje nam je otkrio da vec nekoliko dana boravi u Istri, gdje se osjeca kao kod kuce, te da je veliki ljubitelj istarskih vina i maslinovog ulja, ali i kubanskih cigara. Iako je kafic u centru bio gotovo prazan zbog popodnevne sieste, ipak ga je društvo žena za susjednim stolom prepoznalo i najodvažnija od njih zatražila je fotkanje s njim. Aleksandar je odmah udovoljio želji svoje obožavateljice.

U Istri poznati glumac ima puno prijatelja, a mnogi od njih nemaju nikakve veze s njegovim poslom. Otkrio nam je zapravo kako jako cesto dolazi u Istru i uvijek traži izgovor da bi ponovno došao. U Umagu smo ga zatekli u društvu sa Zdravkom Brkicem, takoder iz Beograda, zatim sa Zoranom Vodopijom iz Pule i Tatjanom Jurišic iz Umaga. Prije toga obilazili su maslinike.



- Vec dvije godine dolazim u Porec na Vinistru, gdje sam upoznao vecinu vodecih istarskih vinara, a posebno sam dobar s Brunom Trapanom. Poceo sam cijeniti maslinovo ulje baš kad sam upoznao neke od vodecih istarskih maslinara i zato želim koristiti samo vrhunska sortna ulja, koja su meni najbolja. Ukljucit cu se u medijsku promociju ovih istarskih proizvoda u Srbiji, jer želim pomoci svojim prijateljima, istaknuo je naš sugovornik.

Odmor je zapoceo u Varaždinu na Špancirfestu, gdje se s prijateljem jako dobro proveo. Nakon toga otišao je k prijateljima u Pulu, a do Umaga su skoknuli na kavu, jer je baš ovdje 2005. na Medunarodnom komornom festivalu "Zlatni lav" nastupio u predstavi "Skupa" autora Marina Držica u izvedbi Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Kako nam je ispricao, odmor se bliži kraju, jer u nedjelju, 5. rujna, starta njegov novi projekt - u beogradskom kazalištu Atelje 212, gdje ce utjeloviti glavnu ulogu u "Raspravi s Che Guevarom", za koju se nada da ce dogodine gostovati u Istri.(Napisala i snimila Tanja KOCIJANCIC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE


Podijeli: Facebook Twiter